Despre Noi

Compania AVA imob a fost înființată în 2006 și s-a dezvoltat constant câștigându-și reputația unei companii de top în domeniul imobiliar din Bacău.

De atunci, de la primii pași și până astăzi, am căutat în permanență să creștem, să ne îmbunătățim performanțele, să diversificăm serviciile pe care le oferim, să patrundem pe noi  segmente de piață.

Compania se concentrează pe oferirea unor servicii imobiliare de calitate, la prețuri competitive, pentru clienții din toate categoriile cum ar fi: persoane fizice si juridice.

AVA imob oferă o gamă largă de servicii, printre care se numără vânzarea, cumpararea  și închirierea de proprietăți imobiliare rezidențiale și comerciale, consultanță imobiliară, evaluare și administrare imobiliară.

Compania se diferențiază prin abordarea sa personalizată față de clienți.

Echipa AVA imob este formată din specialiști cu experiență și cunoștințe extinse în domeniul imobiliar, care își dedică timpul și energia pentru a oferi clienților  sai cele mai bune servicii. Aceștia colaborează cu clienții pentru a înțelege nevoile și cerințele acestora și pentru a identifica cele mai bune opțiuni pentru aceștia.

Compania este angajată în a oferi soluții imobiliare și în a menține un nivel ridicat de integritate și profesionalism în toate interacțiunile sale cu clienții și partenerii săi de afaceri.

 

Programul agenției este: Luni-Vineri: 09:00 -18:00

Ne puteti contacta pe