Despre AVA Imobiliare

Compania AvA Imob a fost înființată în 2006 și s-a dezvoltat constant câștigându-și reputația unei companii de top în domeniul imobiliar din Bacău.

De atunci, de la primii pași și până astăzi, am căutat în permanență să creștem, să ne îmbunătățim performanțele, să diversificăm serviciile pe care le oferim, să patrundem pe noi și noi segmente de piață.

La sediile noastre din strada Pasajul Revoluției nr.3, strada Marasesti nr.102 și strada Banca Nationala nr.46 în Bacău vă așteaptă, gata oricând să vă răspundă la întrebări, consilieri imobiliari bine pregătiți și informați, specialiști instruiți în domenii diverse, mereu la dispoziția Dumneavoastră.

La momentul actual, echipa noastră de agenți beneficiază de cele mai noi tehnologii, de posibilitatea de promovare pe cele mai importante și mai de succes site-uri de specialitate, în așa fel tranzacțiile clienților să se desfășoare într-un mod cât mai rapid, mai productiv, mai profitabil. Ne putem caracteriza prin: profesionalism, seriozitate, promptitudine. Toți clienții nostri au certitudinea că tranzactiile la care iau parte se derulează în deplină siguranță, pentru că Agenția AvA Imob înseamnă un partener de încredere.

Programul agenției este: Luni-Vineri: 09-18